DUELUL clipurilor. Antonescu îi răspunde lui Ponta: „Dragă Victor…”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns, miercuri, mesajului video postat, marti, de Victor Ponta pe pagina de Facebook, în care îi spunea că "USL trăieşte".

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 18:39
DUELUL clipurilor. Antonescu îi răspunde lui Ponta: „Dragă Victor…”

Crin Antonescu a postat pe pagina de Facebook un videoclip însoţit de mesajul „Colegii mei de la TNL Online au realizat un clip foarte bun despre motivele pentru care USL nu mai trăiește! Îl împărtășesc cu voi!”.

Dragă Victor, când am făcut USL am promis oamenilor că vom schimba România şi politica ei. Am promis oamenilor că vom schimba politica lui Băsescu. Nu că vom negocia şi împărţi judecătorii şi procurorii. Am promis oamenilor că vom fi transparenţi, că nu vom trece pe sub mână porturile în proprietatea baronilor. Am promis oamenilor că vom respinge proiectul Roşia Montană, iar tu ai vrut să-l treci prin ordonanţă de urgenţă. Am promis dreptate până la capăt, nu protecţie pentru baroni. Le-am promis oamenilor că o vor duce mai bine, nu că îi vom păcăli cu statistici. Noi mai ştim ce am promis, tu ai uitat. De aceea, USL nu mai trăieşte!„, este mesajul liberalilor pentru Victor Ponta. 

Videoclipul liberalilor vine după ce Victor Ponta i-a transmis, marti seara, liderului PNL un mesaj prin intermediul unui clip postat pe Facebook. La inceputul filmuletuluii se aude vocea premierului urmata de a altor persoane care ii continua mesajul.

„Draga Crin, cand am inceput proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toti romanii sa aiba o viata europeana cu adevarat. Ne-am dorit o tara cu salarii decente, spitale redeschise, scoli moderne, persoane fara grija zilei de maine, demnitatea redata profesorilor, medicilor si militarilor”, este inceputul mesajului.

„Ne-am dorit ca formula ‘Sa traiti bine’ sa nu mai fie spusa niciodata in bataie de joc. Ii privesc pe cei din jur si stiu ca si ei cred ca si mine ca proiectul nostru e adevarat si traieste. USL Traieste!”, continua vocile din clip.

In imaginile clipului apare Ponta stand la un birou in timp ce scria „Si totusi traieste”, referindu-se la USL.

Alianta PSD-UNPR-PC a fost nevoita sa inlature afisele electorale din mai multe judete, dupa ce PNL si PDL au depus mai multe sesizari în acest sens.