Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Ce a făcut imediat ce a părăsit Survivor România: „Am zis că merit să îmi fac puțin de cap”

Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Fosta prezentatoare a știrilor sportive a stat o lună de zile în Republica Dominicană, acolo unde a fost în echipa Faimoșilor, la Survivor România. La ieșirea sa din concurs, s-a răsfățat din plin cu multe calorii.

21 mart. 2023, 21:30
Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Ce a făcut imediat ce a părăsit Survivor România: „Am zis că merit să îmi fac puțin de cap”
Crina Abrudan nu s-a mai putut abține

Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Blondina a împlinit în ianuarie 45 de ani, iar condiția sa fizică este una de invidiat. Are un metabolism care o ajută să ardă caloriile din plin, prin urmare nu a avut nevoie de diete de-a lungul timpului. Asta nu înseamnă cu nu a ținut cont de un regim alimentar sănătos.

Atât probele fizice, cât și traiul acolo, în junglă, i-a testat limitele. Chiar dacă porțiile de mâncare erau mici și sărăcăcioase ca varietate, nu i-au pus prea mari probleme. Când a părăsit concursul, Crina Abrudan a mai petrecut câteva zile în Republica Domincană, înainte de a zbura spre țară.

Citește și: Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”

Crina Abrudan nu s-a mai putut abține

În momentul în care răspund la aceste întrebări sunt încă in Republica Dominicană și mă răsfaț cu niște excese culinare, excese din punct de vedere caloric/zahăr/grăsimi și mai puțin ca și cantitate pentru că m-am obișnuit să mănânc puțin.

Am mâncat ciocolată, pizza, un fast-food, dar când ajung acasă, îmi doresc să revin la dulciurile fără zahar și la mâncarea sănătoasă și fără grăsimi pentru că m-am obișnuit cu o alimentație sănătoasă în ultima vreme și nu aș vrea să revin la haosul care domnea pe vremuri în farfuria și în frigiderul meu.

Nu m-a chinuit prea tare lipsa mâncării și nu pot să spun că am avut pofte extraordinar de mari când am ieșit, dar am zis că merit să îmi fac puțin de cap zilele acestea. Mă bucur că am reușit să trec cu bine peste capitolul foame/mâncare, cât am stat în competiție.

După o lună în care am mâncat zilnic orez, însă în cantitate mică, acum îmi doresc să mănânc zilnic orez mult, ca să mă satur, pentru că de fiecare dată când mâncam orez, rămâneam tot flămândă și mă gândeam zilnic că atunci când o să ies afară, o să mănânc orez mult mult ca să simt că m-am săturat”, a declarat fosta Faimoasă, pentru tvmania.ro.

Vizavi de colegi, blondina mărturisește că nu a fost luată prin surprindere, însă în ceea ce privește traseele, da. De acasă, ele par mult mai simple și ușoare, iar în realitate nu este deloc așa „Atmosfera nu mi s-a părut mult diferită față de așteptări, însă traseele – da. Privite din fața televizorului par altfel decât sunt in realitate. Unele finalizări țin de îndemânare, altele de mult noroc. De aceea în unele zile aduci puncte și în altele este posibil să nici nu ajungi la finalizare până adversarul a câștigat deja punctul. Ceea ce m-a făcut să fiu mulțumită din punct de vedere sportiv a fost faptul că la 45 de ani, am intrat pe trasee cu fete de 20, 23 sau 30 de ani și am și câștigat”, a mai dezvăluit Crina Abrudan.