Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”

Crina Abrudan a rezistat patru săptămâni la Survivor România 2023, iar după eliminare a făcut dezvăluiri despre parcursul ei în competiție, dar și despre DOC, care a părăsit și el competiția din Republica Dominicană.

17 mart. 2023, 18:46
Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”
Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. "Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!"

Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. Fosta prezentatoare de ştiri sportive susţine că show-ul nu e unul ușor, atât în ceea ce privește condițiile, cât și relaționarea cu colegii de echipă.

„Eu am spus și pe testimoniale. Mie DOC mi se pare un actor extraordinar de bun. El poate să întruchipeze cinci personaje într-o zi, dacă vrea el. Acum poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC. El intră și iese foarte ușor dintr-un rol, iar ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor. Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol”, a spus Crina Abrudan în emisiunea „La Măruţă„.

Citeşte şi: Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA

„Pe mine nu m-a deranjat, pe alte fete le-a deranjat. Aveam subiecte de discuție comune. Mie îmi făcea plăcere să vorbesc cu el și cu Ionuț”, a mai adăugat soţia fostului fotbalist Gabi Popescu.

Citeşte şi: Câți bani a câștigat Crina Abrudan pentru participarea la Survivor România. Vedeta a stat patru săptămâni în competiție

Crina Abrudan s-a contrat dur cu Bianca Patrichi, colega ei din echipa Faimoșilor, înainte de a fi eliminată. „Pentru mine ești o dezamăgire”, i-a spus vedeta TV, iar artista a replicat: „Ai ținut să arunci cu mocirlă, asta arată multe despre tine”.