Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”

Crina Matei a făcut primele declarații după ce a înfiat o fetiță. Cântăreața și-a îndeplinit visul și a devenit mamă, însă a ținut totul departe de ochii curioșilor. La fel, nu vrea să discute foarte mult despre acest subiect, cel puțin în această perioadă.

29 nov. 2022, 19:07
Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”
Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță

Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță. Vedeta a ales să fie discretă cu privire la acest gest, pentru că fata este foarte mică. Artista susține că este o provocare minunată să fie mamă și a ținut să precizeze că va oferi mai multe detalii peste ceva timp.

Citește și: Crina Matei, mamă la 50 de ani. Artista și-a botezat fetița în secret

Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică (…) Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta.Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie

”, a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Tragedia prin care a trecut Crina Matei, pe litoral

Aflată la un complex de lux din staţiunea Eforie Nord, artista a trecut prin momente de groază, după ce a fost la un pas să fie călcată cu maşina, vara trecută. În urma incidentului care s-a petrecut chiar pe o trecere de pietoni, Crina Matei a decis să facă plângere la poliție și să își facă dreptate singură, după ce şoferul vinovat nici nu a oprit maşina, ci şi-a văzut mai departe de drum.

Stimați domni șmecheri și dragi barosani din Constanța (sau de oriunde) Vă aduc la cunoștință că sunt copleșită de faptul că ați reușit în viață și v-ați luat mașini scumpe. Femeile vă vor cădea negreșit la picioarele aspiratoarelor voastre achiziționate în acest sens. Vă admir mult și eu, doar că nu mă prăbușesc prea lesne, oricât de potenți (financiar) ați fi. Vă rog respectuos,  pe dvs și cei din alte județe, veniți la mare, să nu ne călcați pe trecerile de pietoni.

Pentru astăzi îl rog pe posesorul autoturismului CT RPT ce voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni, să mă contacteze de urgență la Bacolux Koralio, Eforie Nord, să reînvățăm regulile de circulăție, contra unei sume stabilite de mine (pe care-l pun pe împricinat s-o vireze singur într-una dintre asociațiile victimelor accidentelor rutiere). La ce mașină are, sigur și-o permite. (foto din locul de unde îl aștept) PS.: Caut secția de poliție din Eforie, să lucrăm în echipă, pentru o vacanță frumoasă a tuturor”, a fost mesajul postat de Crina Matei, pe pagina sa de Facebook.