Cristale terapeutice. Unde sa le asezi pentru a profita de energia lor

Pentru o mai buna energie a spatiului in care locuiesti poti folosi cristale terapeutice. Dar cum stii unde se potriveste fiecare? Citeste in continuare si vei afla!

16 iun. 2021, 12:44
Cristale terapeutice. Unde sa le asezi pentru a profita de energia lor

Cristale terapeutice. Au efecte puternice asupra energiei personale si pot ridica vibratiile unui spatiu. Fiecare cristal are proprietati vindecatoare diferite, de aceea unele nu se potrivesc toate spatiile.

Cristale terapeutice pentru sufragerie
In sufragerie petrecem cea mai mare parte din timp, primim musafirii, iar spatiul este asociat cu pozitivitatea, buna dispozitie. De aceea, pentru sufragerie sunt recomandate cristalele precum selenitul si apofilitul.

Selenitul este o piatra care purifica si curata energetic spatiul. De asemenea, este o piatra a relatiilor, aducand armonia, intelegerea. Il poti aseza pe pervaz, langa geam, sau pe masuta de cafea.

Apofilitul aduce vibratii pozitive, de aceea este recomandat sa-l amplasezi undeva in centrul incaperii. El aduce claritate mentala si optimism.

Cristale terapeutice pentru bucatarie. Cum se pozitioneaza
Bucataria este locul in care ar trebui sa te simti creativ pentru ca bucatele sa fie sanatoase si gustoase. De aceea se recomanda cristale care ajute atat imaginatia, cat si digestia. Printre acestea se numara apatitul si carneolul.

Apatitul (coincidenta sau nu, seamana foarte bine cu apetitul) este o piatra care echilibreaza relatia dintre pasiune si responsabilitate, facandu-te sa te simti inspirat si motivat in timp ce gatesti.

Carneolul este un „must” pentru bucatarie, caci el energizeaza si stimuleaza pofta de a incerca lucruri noi. Nu trebuie aşezate in orice colt.

Ceai de menta. Ce beneficii are. Cine trebuie sa-l ocoleasca. Reteta pentru un ceai de menta delicios
Cristale terapeutice pentru zona de servire a mesei
Pentru zona de servire a mesei se recomanda cristalele care relaxeaza, care te conecteaza cu prezentul, astfel incat sa te bucuri de cee ace mananci. De aceea, nu uita sa amplasezi pe masa sau in apropierea locului in care mananci de obicei turcoaze si citrine.

Turcoazul stimuleaza digestia si promoveaza mancatul constient si se recomanda sa-l tii chiar aproape de farfuria din care mananci.

Citrinul aduce energie pozitiva spatiului si creste starea de recunostinta pentru ceea ce mananci. Cand ai invitati la masa poti pune citrinul in centrul mesei, ca piesa de decor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Cojile de ceapă, un remediu naturist excepţional pentru multe boli atunci când nu ajung la gunoi