Cristi Borcea, suspect că a lăsat-o gravidă pe „Vrăbi”, iubita unui personaj celebru de la noi

O anchetă realizată de Cătălin Tolontan a scos la iveală un triunghi amoros. Cristi Borcea a fost bănuit că a lăsat-o gravidă pe “Vrăbi”, iubita fostului director al Spitalului Malaxa, Florin-Adrian Secureanu.

02 mai 2018, 11:02

Totul a început când Florin Secureanu, aflat după gratii, l-a rugat pe Cristi Borcea să-i împrumute niște bani iubitel lui, Eugenia Chiriac, cunoscută drept „Vrăbi”, scrie libertatea.ro.

Lucrurile s-ar fi complicat după ce între omul de încredere al lui Cristi Borcea și „Vrăbi” s-ar fi aprins o adevărată idilă. Femeia a rămas gravidă doar că fostul director al Spitalului Malaxa nu a știut cine este „făptașul”.

Citeşte şi Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, a contestat desfacerea contractului de muncă

„Când directorul de la Malaxa se întoarce acasă, la jumătatea anului 2017, pentru a fi judecat în stare de libertate, el simte că ceva nu e în regulă. Iar obiceiul conspirativ de a vorbi de pe telefoanele Eugeniei, iubita cu 28 ani mai tânără ca el, îi provoacă bărbatului matur un șoc. Scormonitor și gelos, Secureanu se prinde în toamnă că „Vrăbi” are pe cineva”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro.

Florin Secureanu începe să investigheze cazul pentru a afla cine a lăsat-o gravidă pe „Vrăbi”. El a sunat mai mulți apropiați ai lui Cristi Borcea. Unii dintre cei sunați au înregistrat convorbirile purtate cu fostul director.

Într-una dintre convorbirile înregistrate Secureanu se aude cum strigă: „Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”.

După perioade de agonie, Secureanu își dă seama că Borcea este nevinovat și că „Vrăbi” trăiește o idilă cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului.

Tânăra îi pune în pericol planurile lui Secureanu de a fugi în Costa Rica. „Vrăbi” i-ar fi povestit partenerului său clandestin locurile unde Secureanu își ține o parte a banilor și aurului”, potrivit Tolo.ro.

Pe 10 decembrie 2016, fostul manager al Spitalului Malaxa a fost arestat preventiv, fiind acuzat că în perioada 2009-2016 „a pus în aplicare o schemă prin care sustrăgea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului”, prejudiciul fiind de aproape două milioane lei.

Totodată, în perioada 20 mai 2011 – noiembrie 2016, Secureanu ar fi cerut în mod repetat unei firme care avea atribuite contracte de achiziţie directă cu spitalul să îi plătească o serie de deplasări pe care el şi apropiaţi ai săi le făceau în străinătate şi în ţară, societatea plătind 470 de deplasări ale acestuia şi ale apropiaţilor săi, în valoare de 801.138 lei.