Cristi Borcea, umilinţă maximă pentru Alina Vidican. Ce a putut să-i facă omul de afaceri fostei soţii FOTO

Relatia dintre Cristi Borcea si Alina Vidican nu s-a incheiat tocmai frumos, divortul lor fiind temerat doar de faptul ca, la mijloc, au fost discutii despre o pensie alimentara generoasa si doi copii. Cu toate acestea, inainte de a se termina, oficial, relatia lor au avut loc discutii cat se poate de serioase legate de partajul averii.

16 sept. 2018, 11:23

Mai exact, Cristi Borcea a negociat „la sange” despartirea lor, scrie wowbiz.ro. Si, mai mult decat atat, a avut grija ca fiecare obiect care nu era trecut in actele notariale in dreptul numelui fostei sale sotii sa fie recuperat fara nicio intarziere.

Citeşte şi BOMBĂ. Cristi Borcea este în al nouălea cer. Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni. Cei doi fac şi nuntă astăzi

Astfel, chiar daca, fara discutie, a fost cat se poate de generos in ceea ce priveste pesia alimentara si intretinerea Alinei Vidican, Cristi Borcea a tinut sa faca un gest care ar fi trebuit sa o lamureasca pe timisoreanca cu privire la viitorul lor. Mai exact, pentru ca ea a plecat in America si, probabil, nu ar mai fi avut nevoie de masina de superlux pe care o primisese cadou pe cand era sotia lui Cristi Borcea, Alinei i-a fost luat, inapoi bolidul. Mai mult chiar, respectiva masina supersport si la care, probabil, viseaza orice tanar impatimit de motoare puternice si masini germane a fost „deposedata” de numarul care ii consfintea apartenenta si care, de altfel, era modul de adresare dintre Cristi Borcea si Alina Vidican – PUI – si a fost reinmatriculata cu un numar care a devenit cunoscut ca apartinand familiei fostului actionar dinamovist, stergand astfel orice urma a relatiei dintre ei.

Mai mult, pentru ca o asemenea masina este pacat sa lancezeasca intr-un garaj, Cristi Borcea fiind adeptul limuzinelor de lux, a ajuns pe mainile unei rude ale afaceristului care, de altfel, profita la maximum de puterea motorului de sub capota bolidului german care costa peste 100.000 de euro.