Cristi Borcea a avut „menajeră” la puşcărie. „Era un băiat care avea un mers ciudat”

Cristi Borcea a avut o "menajeră" în închisoare. Fostul acţionar de la Dinamo a împărţit celula cu Giovanni Becali, condamnat şi el în acelaşi dosar al transferurilor.

26 mart. 2019, 07:31
Cristi Borcea a avut „menajeră” la puşcărie. „Era un băiat care avea un mers ciudat”

„S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în pușcărie. Da, am dat bani și am adus var și o bidinea să modernizăm baia. Am pus niște băieți să muncească. Le-am dat țigări. Erau băieți săraci și noi aveam bani de țigări”, a povestit Ioan Becali la Digi Sport.

Ioan Becali, anunţ despre eliberarea lui Cristi Borcea: „Intră la comisie săptămâna asta, prin iulie scapă”

„Eram cu Borcea și zicea: „Uite-l pe filipinezul nostru!”. Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit. L-am întrebat: „Tu ești d-ală? Homosexual?”. Mi-a zis că da și i-am zis. „De mâine ai furculița ta, lingura ta, prosopul tău”. I-am adus mănuși de plastic. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo”, a mai spus Ioan Becali.

Ioan Becali, amintiri din puşcărie: „Nu am vrut să fiu cu pedofili şi traficanţi, am ţinut să am cu mine evazionişti, la fel ca mine”

„Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi și Telekom și la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Pușcăria nu avea bani să plătească și făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a mai povestit Ioan Becali.