Cristi Borcea a cedat psihic după gratii. A început să vorbească singur

Condamnat în Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea are probleme din ce în ce mai mari după gratii. Miron Cozma, într-o declaraţie acordată wowbiz.ro, spune că fost acţionar dinamovist a suferit o cădere psihică puternică după ultima vizită a familiei şi a început să vorbească singur.

18 mart. 2014, 16:54
Cristi Borcea a cedat psihic după gratii. A început să vorbească singur

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea s-a înrăutăţit brusc, după ultima vizită pe care i-au făcut-o la Poarta Albă Mihaela, fosta lui soţie, şi cei trei copiii ai lor.

Citeşte şi Fraţii Becali şi Cristi Borcea, INTERNAŢI de URGENŢĂ în Spitalul Penitenciar Poarta Albă

Informaţia a fost făcută publică de Miron Cozma, care a declarat pentru WOWbiz.ro. „La ultima vizită pe care i-a făcut-o Mihaela, fosta lui soţie, Cristi Borcea nu mai voia să se despartă de copii. Câţiva dintre deţinutii de la Poarta Albă mi-au povestit că atunci când s-a întors în celula, Borcea era distrus. Făcuse o cădere psihică puternica. A început să vorbească de unul singur, să amintească despre copiii lui.

Citeşte şi Alina Borcea a ieşit cu ochii umflaţi şi vineţi din puşcărie. Vezi cum arată soţia lui Cristi Borcea

Cu toţii au încercat să-l potolească, mai cu seama că, se ştie, omul are şi un by-pass şi nu are nevoie de astfel de emoţii. Unii spun că există riscul ca el să aibă iar probleme cu inima„, a spus Miron Cozma.

Citeşte şi Cristi Borcea a intrat în depresie. Refuză mâncarea şi a slăbit 7 kilograme