Cristi Borcea a intrat în depresie. Refuză mâncarea şi a slăbit 7 kilograme

Cristi Borcea este deprimat în puşcărie, refuză să mănânce şi a slăbit aproape 7 kilograme în cele nici două săptămâni de când e încarcerat. Penitenciarul nu le prieşte nici fraţilor Becali, care, potrivit Cancan, s-ar fi certat dur după gratii.

14 mart. 2014, 06:32
Cristi Borcea a intrat în depresie. Refuză mâncarea şi a slăbit 7 kilograme

Cel mai afectat de regimul dur din puşcărie, dintre cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor este fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea. Potrivit unor surse citate de ziarul Cancan, acesta este deprimat şi nu vrea să mănance.

Nu mai este deloc bărbatul elegant cu care ne-am obişnuit. De când a fost închis stă mai tot timpul trist. (…) Nici măcar nu mănâncă, nu s-a bărbierit. A şi slăbit mult, vreo şapte kilograme în nici două săptămâni. A fost vizitat şi de fosta soţie, dar şi de actuala. Nu duce lipsă de nimic. I-au adus ele inclusiv aşternuturi de pat, perne, pilotă, prosoape. Nu mai spun de mâncare„, a declarat un apropiat al lui Cristi Borcea, pentru Cancan.

„Puşcăria e o instituţie de a reeduca oamenii, nu e o sperietoare. La puşcărie te duci, te linişteşti şi ieşi afară”, spunea Giovani Becali în urmă cu ceva timp. Se pare însă că traiul după gratii nu este atât de uşor pe cât credea fostul impresar.

Potrivit lui Miron Cozma, Giovani şi Victor Becali s-ar fi certat rău în spatele gratiilor. „A fost scandal mare la Poarta Albă. Fraţii Becali s-au certat rău de tot. Nu ştiu exact care a fost motivul, însă este posibil să se fi luat de la afaceri. Cel mai supărat era Giovani, care ţipa la fratele său şi îi reproşa diverse lucruri, însă şi acesta a ridicat vocea„, a declarat Miron Cozma pentru Cancan.

Citeşte şi Prima discuţie în închisoare între Giovani şi Gigi Becali. Impresarul este foarte nervos