Cristi Borcea a primit veşti proaste la ÎNCHISOARE. Cum a ajuns tatăl afaceristului să aibă DOSAR PENAL

Cristi Borcea, închis la Penitenciarul Rahova după condamnarea primită în Dosarul Retrocedărilor din Constanța, a primit vești proaste despre tatăl său, Stere Borcea.

19 mart. 2019, 17:13
Cristi Borcea a primit veşti proaste la ÎNCHISOARE. Cum a ajuns tatăl afaceristului să aibă DOSAR PENAL

Cristi Borcea a primit o nouă lovitură în timp ce se află în închisoare. Tatăl lui are grave probleme de sănătate și, recent, el s-a ales cu dosar penal.

„Nu mă simt prea bine, la mine s-au strâns și multe. Acum sunt căzut la pat, iau 20 de pastile pe zi.. Am trei bypass-uri, ultimul de acum 5 ani, sunt operat de hernie de disc, am artrită, mă chinuie și prostata, ce să mai zic… Dar o să-mi revin eu, nu e problemă, că n-am de ales”, a declarat Stere Borcea.

Cristi Borcea va face 7 ani şi jumătate de închisoare. Curtea de Apel i-a contopit pedepsele

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele tatălui lui Cristi Borcea pentru că a uitat să își reînnoiască permisiul pentru arma pe care o deține. Pistolul i-a fost confiscat de judecători.

În vârstă de 72 de ani, Stere Borcea a mărturisit că nu știa că trebuie să meargă ca să își reînnoiască documentele: „Da, știu de la avocați că s-a terminat procesul, dar eu n-am nici o vină. De unde să știu eu că trebuie să mă duc să reînnoiesc actele, la asta îmi stă mie gândul? Eu pistolul acela nu l-am folosit niciodată, vă dați seama, l-am luat ca să mă feresc de răufăcători! Noi stăm într-o zonă nu prea sigură și am avut grijă să se știe că am pistol, ca să nu se gândească vreunul să ne viziteze. Nu l-am folosit niciodată, era așa, să țină neaveniții la distanță”.