Cristi Borcea, condamnat în februarie la 5 ANI în „Dosarul Retrocedărilor”, va fi ELIBERAT. Cum este posibil AŞA CEVA

Cristian Borcea, 49 de ani, încarcerat în februarie în urma sentinţei din Dosarul Retrocedărilor, ar putea părăsi deja închisoarea. Comisia de eliberări de la Spitalul Penitenciar Rahova a stabilit că fostul şef al lui Dinamo va putea pleca în scurt timp acasă.

03 apr. 2019, 13:18
Cristi Borcea, condamnat în februarie la 5 ANI în „Dosarul Retrocedărilor”, va fi ELIBERAT. Cum este posibil AŞA CEVA

Cristian Borcea a petrecut deja patru ani și jumătate în spatele gratiilor, în Dosarul Transferurilor, iar acum beneficiază de recursul compensatoriu, dar și de zilele de libertate câștigate pentru că a muncit în detenție. O decizie finală va fi luată în câteva zile de Judecătoria Sectorului 5.

Cristi Borcea va face 7 ani şi jumătate de închisoare. Curtea de Apel i-a contopit pedepsele

Cristian Borcea a fost internat, marţi, la Spitalul Floreasca, acuzând unele probleme cardiace. Fostul şef al lui Dinamo a ajuns la spital chiar în ziua în care era așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da declarații în dosarul lui Neculai Onțanu, în care este unul dintre denunțători.

Cristian Borcea ispășește o pedeapsă de cinci ani în Dosarul Retrocedărilor. A fost găsit vinovat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. El fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava în iulie 2018, după ce a stat după gratii puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.