Cristi Borcea aruncă bomba despre Dinamo. „E în moarte clinică. Dacă mai eram eu, câștigam campionatul!”

Cristi Borcea crede că sfârșitul lui Dinamo este aproape. Fostul acţionar al "câinilor roşii" consideră că există totuşi o soluție salvatoare pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

19 ian. 2021, 23:50
Cristi Borcea aruncă bomba despre Dinamo. „E  în moarte clinică. Dacă mai eram eu, câștigam campionatul!”

Cristi Borcea susține că Dinamo se află în momentul de față în „moarte clinică” și se așteaptă „deconectarea de la aparate”. Momentan, singurii care mai mențin clubul în viață sunt suporterii.

Cristi Borcea: „Dinamo este în moarte clinică”

„Dinamo se găsește în momentul de față într-o situație mult mai delicată decât cea din 1995, când am preluat împreună cu Cornel Dinu. Cornel Dinu a salvat Dinamo atunci alături de Cico Dumitrescu. Atunci măcar aveam stadion, era o echipă afiliată la Ministerul de Interne. Acum Dinamo nu are identitate, nu are stadion. Dinamo e ținută în viață doar de suporteri. Dinamo e într-o moarte clinică. Din moment în moment se așteaptă deconectarea de la aparate. Dacă mai eram acum la Dinamo nu mă prezentam în primele 5 etape, lăsam echipa în Antalya să se pregătească și veneam după 5 etape și tot câștigam campionatul. În cel mai scurt timp Dinamo se va deconecta de la aparate. E tragic! Dacă nu se intervine să se facă un stadion imediat, se va desființa”, a spus Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

De ce a făcut Cristi Borcea închisoare. Anunţul făcut de fostul finanţator al lui Dinamo

Cristi Borcea a dezvăluit şi care a fost cel mai mare vis al său din copilărie. „Nu pot să spun că aș fi fost un mare fotbalist. Aș fi fost un jucător mediu, poate aș fi jucat în Divizia A, dar finul meu era gestionar la butelii și eu aveam 18 ani și am văzut că câștigă 50-60 de mii de lei pe zi. Visul meu cel mai mare a fost să ajung la Dinamo să joc, dar până la urmă am condus vreme de 20 de ani Dinamo București”, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea, dezvăluire-bombă despre intoxicarea cu mercur: Iau tratament şi acum. Sunt sigur că una pe care am făcut-o să sufere mi-a făcut asta!

„Nu m-a deranjat eticheta de cuier al lui Cornel Dinu. El e un Dumnezeu pentru mine. Am avut multe probleme cu el. El e omul care m-a adus la Dinamo. Am adus echipa în cupele europene. A venit Augustin până la mine la o cafea la birou și mă trec fiorii când dau ochii cu fostele glorii ale lui Dinamo. Aveam o vilă mare și vine la mine nea Cornel să-mi aducă un tablou. Îi arăt casa și el mă întreabă unde e biblioteca. Am desfăcut seiful și i-am arătat biblioteca”, a mai spus Cristi Borcea.