Cristi Borcea dezvăluie suma impresionantă pe care naşul Gigi Becali a investit-o la FCSB: „Avea gaură de 50-60 de milioane”

Fostul acţionar al lui Dinamo de pe vremea când "câinii" erau o forţă în campionatul românesc, Cristi Borcea, a dezvăluit că naşul său, Gigi Becali, a pierdut zeci de milioane de euro, până să facă performanță pe plan european.

13 aug. 2022, 08:39
Cristi Borcea dezvăluie suma impresionantă pe care naşul Gigi Becali a investit-o la FCSB: „Avea gaură de 50-60 de milioane”

Borcea a dat exemplul lui CFR Cluj și crede că ardelenii vor avea probleme, în cazul în care nu se califică nici în grupele Conference League. De altfel, în Gruia s-a vorbit de o altă insolvență, pe fondul problemelor financiare.

Cristi Borcea și-a adus aminte de perioada în care Dinamo era campioană, dar tot FCSB reușea să pătrundă printre cele mai bune echipe din Europa.

Invitat în emisiunea moderată de Victor Vrînceanu, Borcea crede că oameni de afaceri precum George Copos, Marian Iancu și Adrian Porumboiu, au avut doar de pierdut de pe urma implicării în fotbalul românesc.

Citeşte şi: Simona Halep e în semifinală la Toronto.Cu cine se va duela românca pentru finală

„Dacă CFR nu merge în grupele Conference League, o să aibă probleme. Orice echipă care câștigă cinci ani campionatul și nu aduce bani din cupele europene, atunci o să aibă probleme. Gigi Becali se ducea de pe locul 2 în Liga Campionilor, iar noi câștigam titlul și nu mergeam. La un moment dat, Gigi avea gaură de 50-60 de milioane. Toți sunt pe minus din fotbal, nu există cineva pe plus. Am pierdut zeci de milioane. Copos, Iancu, Porumboiu”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

Citeşte şi: David Popovici bate record după record. Băiatul de aur al natației din România s-a calificat în semifinalele probei de 100 m liber la Campionatele Europene