Cristi Borcea, diagnostic teribil pus de medici. Cum se simte acum

Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani şi şase luni de închisoare, din care a făcut cinci ani și o lună, urmând să execute restul pedepsei în libertate. La o săptămână după ce a ieșit din pușcărie, Cristi Borcea s-a internat într-o clinică de detoxifiere, dat fiind că problemele sale de sănătate s-au acutizat cât timp a stat închis.

20 ian. 2020, 19:04
Cristi Borcea, diagnostic teribil pus de medici. Cum se simte acum

Cristi Borcea trece din nou prin clipe grele, conform apropiaşilor omului de afaceri.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Este disperat să redevină un om energic, puternic!”, a dezvăluit unul dintre amicii lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea, la spital de ziua lui. Afaceristul va aniversa împlinirea vârstei de 50 de ani într-o clinică din Spania

De altfel, la o săptămână după eliberarea din închisoare, Cristi Borcea a plecat în Ungaria, din cauza unei boli. Fostul acționar de la Dinamo a confirmat că a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta, dar nu a menționat boala despre care este vorba: „Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea”.

Cristi Borcea a cerut ajutorul nașului său, afaceristul Marius Vizer: „A fost plecat la Budapesta câteva zile. Încearcă să găsească cele mai bune clinici din Europa, care să îl ajute să-și recupereze sănătatea. Pentru stările de anxietate, cu siguranță va apela la un tratament homeopat”.