Cristi Borcea, diagnosticul pe care i l-au pus medicii. Fostul şef de la Dinamo ar putea fi operat din nou

Cristi Borcea poate ajunge din nou pe masa de operaţie. Potrivit România TV, el riscă să dezvolte complicaţii majore la inimă după ce a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri mari în piept.

06 ian. 2016, 15:21
Cristi Borcea, diagnosticul pe care i l-au pus medicii. Fostul şef de la Dinamo ar putea fi operat din nou

Diagnosticul pus de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca lui Cristi Borcea este obstrucţie de by-pass. Pe lângă problemele mai vechi cu inima pe care le avea fostul şef de la Dinamo situaţia a fost agravată de alimentaţia pe care acesta o are în închisoare, la care s-a adăugat stresul acumulat în ultimele zile.

Citeşte şi Şerban Huidu îi desfiinţează pe Borcea şi Alina. „Butelie şi dezvirginata în şampanie…”

Potrivit România TV, Cristi Borcea va mai rămâne internat câteva zile. El se află într-o rezervă şi este păzit non-stop de către poliţişti de la arestul central al Poliţiei Capitalei. Potrivit regulamentului, el nu are dreptul să primească vizite săptămâna aceasta.

Citeşte şi Cristi Borcea mai vrea un copil CU SOŢIA. Ce spune Alina

Cristi Borcea a fost internat marţi la Floreasca, el acuzând probleme cardiace, după ce în ultimele zile a fost în centrul unui scandal, el fiind tatăl copilului cu care este însărcinat modelul Valentina Pelinel