Cristi Borcea, trimis în faţa instanţei de DIICOT. Este acuzat de trafic cu substanţe interzise

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, are din nou probleme cu legea. Omul de afaceri este acuzat de deținere de substanțe interzise.

28 feb. 2020, 05:58
Cristi Borcea, trimis în faţa instanţei de DIICOT. Este acuzat de trafic cu substanţe interzise

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa au deschis un proces care au solicitat confiscarea specială, după clasarea unui dosar al lui Cristian Borcea. Cererea a fost înregistrată pe 20 februarie, iar primul termen va avea loc pe 18 martie. Procesul ar avea legătură cu un dosar penal deschis pe numele lui Cristi Borcea în 2015, când acesta îşi ispăşea pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul Poarta Albă.

Atunci, conform unor surse judiciare, în bagajele lui Cristi Borcea au fost găsite sedative foarte puternice, iar afaceristul a fost acuzat de trafic de substanţe interzise. După cinci ani, DIICOT a anunţat că a clasat dosarul şi a solicitat aprobarea instanţei pentru a distruge pastilele cu pricina.

Cristi Borcea şi-a schimbat înfăţişarea făcând injecţii cu hormoni şi luând pastile cu pumnul

În perioada în care Cristi Borcea se afla după gratii, surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că afaceristul a suferit din cauza depresiei. Omul de afaceri a reclamat probleme de această natură încă de la începutul pedepsei sale cu închisoarea, ulterior starea acestuia înrăutățindu-se. Cea mai mare problemă a acestuia ar fi fost insomniile provocate de depresie, pe care Borcea le-a tratat cu pastile prescrise de medicul închisorii.