Cristi Borcea nu mai doarme noaptea: „Iau cinci pastile pe zi”. Ce i-a distrus sănătatea fostului acţionar dinamovist

Cristi Borcea, fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, nu mai doarme noaptea. A dezvăluit că implicarea în fotbal i-a distrus sănătatea, dar, cu toate acestea, nu regretă perioada când se afla la conducerea echipei din Ştefan cel Mare.

20 dec. 2021, 10:02
Cristi Borcea nu mai doarme noaptea: „Iau cinci pastile pe zi”. Ce i-a distrus sănătatea fostului acţionar dinamovist
Cristi Borcea nu mai doarme noaptea

Cristi Borcea nu mai doarme noaptea. Problemele din fotbal l-au trimis în închisoare pe dinamovist, însă cel mai mult îl afectează că şi-a pierdut sănătatea.

Citeşte şi: Cristi Borcea, mofturi la femei și limuzine de lux. Culmea aroganței cu un bolid de 200.000 de euro

Cristi Borcea nu mai doarme noaptea

Însă, cu toate astea, nu regretă acea perioadă din viaţa lui şi încheie spunând că echipa Dinamo „este blestemată”.

Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănatatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci nu au înţeles.

Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, potrivit Digisport.ro.

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova

Acţionar al lui Dinamo între 1995 şi 2012, Cristi Borcea a apelat la Jean de la Craiova să-i compună o manea, imediat după titlul din 2007, care este, de altfel, şi ultimul cucerit de „câinii roşii”.

Manelistul i-a făcut pe plac şefului de la Dinamo, iar ersurile au devenit extrem de cunoscute. „Vine, vine Borcea cu spartanii / Fug toți miliardarii / Vine, vine Borcea să ia cupa să distrugă Europa / Vine, vine Borcea cu spartanii / Și distruge toți dușmanii / Și mai are acum un singur dor, Liga Campionilor”, au fost versurile din maneaua lui Jean de la Craiova.

ean de la Craiova a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” ce s-a întâmplat în 2007 şi cum a dat şi o lovitură financiară. „Când primeși o comandă, plătești! A fost nu mult, dar a fost! Nu e zgârcit, dar fiind și eu înfocat, suporter, nu puteam să-i spun atât vreau.

Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League.

Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost frumoasă melodie, le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova.