Probleme grave în familia lui Cristi Borcea. Tatăl său a avut Covid şi se reface cu greu: „Am crezut că mă duc, am stat cu lumânarea la cap”

Stere Borcea, tatăl fostului acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, are 76 de ani şi, pe lângă problemele de sănătate cu care deja se confrunta, a făcut şi o formă severă de Covid, pentru care a fost internat timp de trei săptămâni.

28 aug. 2021, 10:19
Probleme grave în familia lui Cristi Borcea. Tatăl său a avut Covid şi se reface cu greu: „Am crezut că mă duc, am stat cu lumânarea la cap”

Tatăl lui Cristi Borcea, externat de trei zile, după ce a petrecut trei săptămâni într-un spital din Predeal, a dezvăluit chinul prin care a trecut fiind infectat cu Covid şi spune că, în cele mai grele momente, a crezut că o să moară.

”Nu sunt bine deloc, vă spun, nu sunt bine deloc. Am trei bypass-uri, mă dor toate și iau medicamente și de cinci ori pe zi. Acum două zile am venit acasă, am stat 21 de zile internat la un spital din Predeal, mi-au făcut tot felul de investigații. Băiatul meu are grijă de mine, păi cum să nu, dar dacă organismul nu rezistă… Mai trece pe la mine, îmi văd și eu nepoții, că mie îmi e deja tare greu să mai ies din curte, să mă mișc pe afară”, a declarat Stere Borcea pentru Fanatik.

Stere Borcea: „Mă doare inima de Dinamo. Păi câte titluri şi cupe luau ei cu Cristi şi unde au ajuns acum”

Tatăl lui Cristian Borcea a dezvăluit că a trecut recent pe lângă moarte, când a fost infectat cu Covid-19.

”Acum o lună-două, am avut Covid și eu, și soția. Am fost tratat acasă, au adus aparat de oxigen, că aia îmi lipsea. Mi-a fost atât de rău încât eram sigur că mă duc, am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”, a adăugat Borcea.

Stere Borcea suferă în continuare și pe plan fotbalistic, din cauza situaţiei în care se află Dinamo, club condus în trecut de fiul său.

”Păi mă doare inima și de la Dinamo, vă dați seama. Păi câte titluri și cupe luau ei cu Cristi și unde au ajuns acum.”, a încheiat supărat tatăl lui Cristi Borcea.

Citeşte şi: BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Cristiano Ronaldo s-a întors la fosta echipă şi va avea un salariu COLOSAL