Cristi Borcea nu mai este acţionar la Dinamo. Află de ce

Cristian Borcea nu mai este acţionat la clubul Dinamo, spune Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua, motivul renunţării ar fi starea de sănătatea a lui Borcea.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 12:14
Cristi Borcea nu mai este acţionar la Dinamo. Află de ce

„Chiar dacă se supără, chiar dacă nu se supără finul pe mine, este adevărat. El nu mai este acţionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune că mi-a zis el să nu mai spun. 500 la sută a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinţă. Părea afectat atunci când mi-a spus asta. Sunt totuşi 19 ani. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet. Doctorii nu i-au mai permis”, a spus Becali la Digi Sport.

Naşul lui Cristi Borcea a mai declarat că acţionarul va rămâne preşedinte onorific pe viaţă la echipa alb-roşilor.
Informaţia a fost confirmată şi de Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo.

„Nu a fost nicio dispută, revenirea la dialog s-a făcut între Dragoş Săvulescu şi Cristi de mai mut timp. Raporturile dintre oameni trebuie să rămână între oameni. Comunicarea dintre ei este una normală. Nu este nicio smulgere, nu va fi nicio fractură, cred că am găsit împreună cele mai normale soluţii pentru această situaţie. Normal că îmi pare rău pentru că îmi va lipsi un colaborator cu care am lucrat foarte mult timp. Un om care în executivul clubului va lăsa un gol instituţional”, a mai spus Nicolae Badea. 

Finanţatorul stelist a precizat că acţiunile lui Borcea au ajuns la Badea şi Săvulescu, pentru „un preţ modic, de nici două milioane de euro”, scrie jurnalul.ro.