CRISTI BORCEA, ORGIE SEXUALĂ în SPITALUL ÎNCHISORII. Vezi REACŢIA Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Cristi Borcea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă chiar în spitalul Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde a fost  internat după ce a acuzat probleme de sănătate. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a admis faptul că echipe multidisciplinare ale ANP au efectuat în luna noiembrie şi la începutul lunii decembrie 2014, la nivelul Penitenciarului-Spital Poarta Albă, mai multe verificări ale documentelor/ activităţilor specifice care au vizat sectoarele medical, economico-administrativ şi siguranţa deţinerii şi regim penitenciar. 

11 dec. 2014, 12:11
CRISTI BORCEA, ORGIE SEXUALĂ în SPITALUL ÎNCHISORII. Vezi REACŢIA Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Cristi Borcea este mare crai şi în spatele gratiilor. Vizitele soţiei sale, Alina, cu care are şi un copil, şi ale fostei neveste, Mihaela, cea pe care a lăsat-o să se ocupe de mai multe afaceri ale sale, deşi au divorţat, nu i-au fost de ajuns fostului acţionar de la Dinamo.

Potrivit România TV, omul de afaceri ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost internat în mai multe rânduri pentru probleme de sănătate.

Citeşte şi Ghinion teribil. A fost călcat de MAȘINĂ la scurt timp după ce a FOST ELIBERAT din ÎNCHISOARE FOTO

Conducerea închisorii ar fi făcut controale şi ar luat măsuri drastice, după ce în salonul în care fusese internat Borcea s-au găsit mai multe sticle de whiskey şi haltere, deşi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace şi chiar a fost supus unei operaţii pe cord.

Salonul transformat în cuibuşor de nebunii pentru Cristi Borcea este acum sigilat, iar omul de afaceri a fost mutat într-o celulă. 

Citeşte şi Cum a devenit Mihaela Borcea MILIONARĂ! Lovitură de 2.000.000 DE EURO

Ce spune Administraţia Penitenciarelor

În urma articolelor publicate în data de 11 decembrie 2014, ce fac referire la o persoanムcustodiatムde Penitenciarul Poarta Albăƒ, Administraţia Naţionalムa Penitenciarelor face urmăƒtoarele precizÄări:

Echipe multidisciplinare ale Administraţiei NaÈţionale a Penitenciarelor au efectuat în luna noiembrie ş™i la începutul lunii decembrie 2014, la nivelul Penitenciarului-Spital Poarta Albăƒ, mai multe verificăƒri ale documentelor/ activităţ›ilor specifice. Aceste controale au vizat sectoarele: medical, economico-administrativ ş™i siguranţ›a deţ›inerii ş™i regim penitenciar.

În urma controalelor efectuate nu a rezultat nicio informaţie care sムsusţ›inムfaptul că între un anumit deţ›inut ţşi un cadru medical al penitenciarului-spital ar exista relaţ›ii neprincipiale, care contravin normelor de eticムş™i deontologie profesionalăƒ. De asemenea, nu existムnicio informaţ›ie care sムsusţ›inムcムîntr-o anumitムcamerムde detenţ›ie au fost găƒsite recipiente de băƒuturi alcoolice.