Cristi Borcea, pus la zid de colegii de celulă de la Rahova. Cum a ajuns fostul boss al lui Dinamo într-o situaţie JENANTĂ

Cristi Borcea are probleme cu o parte a deținuților de la Penitenciarul Rahova, care s-au unit împotriva acestuia și îi aduc acuzații care, din punctul lor de vedere, sunt foarte grave.

22 feb. 2019, 19:29
Cristi Borcea, pus la zid de colegii de celulă de la Rahova. Cum a ajuns fostul boss al lui Dinamo într-o situaţie JENANTĂ

Cristi Borcea a găsit o atmosferă ostilă la Rahova, unde este închis pentru perioada de carantină. Milionarul ar fi fost, potrivit unor martori, ținta mai multor jigniri venite din partea altor deținuți, care îl acuză de faptul că, după eliberare, ar fi uitat de unde a ieșit și nu ar fi susținut în mass-media cauza pușcăriașilor obligați să suporte condiții grele de detenție.

Critsi Borcea a dezvăluit, totuşi, că pușcăriile oferă condiții inumane de cazare, cu celule mici în care oamenii trăiesc un adevărat calvar, fiind închiși câte 15 în cameră și folosesc o baie destinată unui număr de peste 200 de persoane.

Ca a păţit cu adevărat Cristi Borcea de a ajuns de urgenţă la SPITAL. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ de la RAHOVA

„Acolo e altă lume. Noi nu aveam nici duş în cameră, am fost 200 de deţinuţi la 6 duşuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână.

Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă şoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un şoc din care sper să-mi revin când mai repede. Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fişa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineaţa spălam culoarele secţiei eu cu Victor Becali.

Statul român are ură, este incredibil, pe străini îi interesează să recupereze banii. Aşa fac statele din Spania, Italia sau Anglia. Aţi mai văzut pe undeva să se facă închisoare pentru fotbal? Noi am fost primii, cu noi s-a început”, a declarat Cristian Borcea la România TV.