CRISTI BORCEA riscă un nou infarct. Ce s-a întâmplat de Paşte

Dupa doua bypass-uri si o intoxicatie cu mercur, Cristi Borcea nu se preocupa nici acum de sanatatea sa. De Paste, el a mancat fel de fel de preparate traditionale, desi medicul i-a interzis cu desavarsire sa manance alimente grase.

14 apr. 2015, 11:43
CRISTI BORCEA riscă un nou infarct. Ce s-a întâmplat de Paşte

In ultimii ani, Cristi Borcea a fost de nenumarate ori la un pas de moarte. In 2011, omul de afaceri a ajuns de urgenta la spital, iar medicii i-au gasit o boala grava de inima, motiv pentru care a suferit o operatie pe cord deschis si i s-au montat doua bypass-uri. Mai apoi, el si sotia sa au fost nevoiti sa stea o buna perioada de timp intr-un spital din Viena, unde li s-a gasit o cantitate foarte mare de mercur in organism.

De altfel, atunci, medicii i-au dat sanse destul de mici de vindecare fostului presedinte de la Dinamo. Ei bine, el a reusit sa scape cu viata si de data aceasta, insa risca oricand sa faca un infarct din care nu ar avea cum sa mai scape cu viata, avand in vedere ca mai are unul la activ.

De Paste, el nu s-a putut abtine de la mancare: „I-au adus si Alina si Mihaela sacose intregi cu fel de fel de preparate traditionale, inclusiv vin de calitate si trabucuri. A mancat sarmale, drob, cozonaci, friptura de miel, de toate. Insa nu are voie nici sa puna gura, pentru ca ii creste colesterolul, iar asta nu este deloc bine. De altfel, nu are voie nici sa se ingrase, pentru ca i se infasoara inima in grasime si poate sa faca un nou infarct”, a declarat un apropiat al lui Borcea, pentru CANCAN.ro.