Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac nunta la Budapesta! L-au trădat pe Gigi Becali: surpriză, naşul va fi un alt MILIARDAR

Cristian Borcea se va casatori si religios cu Valentina Pelinel, iar nunta va avea loc luna viitoare, la Budapesta. Nasii cuplului vor fi Marius Vizer si sotia lui Irina, fost componenta a trupei ASIA.

14 sept. 2018, 06:04
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac nunta la Budapesta! L-au trădat pe Gigi Becali: surpriză, naşul va fi un alt MILIARDAR

Cristian Borcea si-a oficializat relatia cu Valentina Pelinel in fata ofiterului starii civile in urma cu doua zile, la Primaria Voluntari. Ei au preferat sa pastreze discretia in legatura cu petrecerea de nunta si cu identitatea nasilor, care n-au fost prezenti la primarie. Astfel, cununia civila s-a facut doar in prezenta unor martori.

Cristi Borcea face DEZVĂLUIRI INTIME. Când şi cum a rămas Valentina Pelinel însărcinată cu GEMENI

Cei doi au optat pentru o nunta restransa, in Ungaria urmand sa ajunga doar rudele si cativa prieteni apropiati, scrie WOWBiz.ro.

DNA a început ANCHETA. Primele audieri: ce ar fi făcut, de fapt, Cristi Borcea în PUŞCĂRIE

Valentina Pelinel si Cristian Borcea au plecat din Romania, cu destinatia Bodrum, Turcia. Cei doi vor petrece acolo opt zile, timp in care omul de afaceri va apela si la un regim de detoxifiere.