Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, motivul FRAPANT pentru care au plecat la munte cu TREI BONE. Imaginea zilei FOTO

Cristi Borcea își va petrece finalul de an la munte, alături de soția sa, Valentina Pelinel, și de copii. Fostul acţionar al lui Dinamo a luat cu el în Poiana Braşov nu mai puțin de trei bone, pentru a avea grijă de cei mici, astfel ca el să-şi poată răsfăţa soţia.

27 dec. 2019, 15:13
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, motivul FRAPANT pentru care au plecat la munte cu TREI BONE. Imaginea zilei FOTO

Cristi Borcea își va petrece anul acesta vacanța de iarnă în Poiana Brașov, loc unde va rămâne și pentru petrecerea dintre ani. Pentru a o răsplăti pe mama copiilor săi pentru timpul petrecut singură cu cei mici, acum a luat cu el nu mai puțin de trei bone, pentru ca și Valentina Pelinel să aibă parte de momente de relaxare.â

„Pentru toți românii la multi ani, în primul rând pentru câinii roșii! Sănătate, fericire și mai multă liniște și bunătate!”, a fost mesajul lui Cristi Borcea.

Sărbătoare MARE în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel tocmai a făcut ANUNŢUL

„Nu veniti alături de Dinamo?”, a fost întrebat fostul acționar al grupării din Ștefan cel Mare.

„Am venit în vacanță și vreau să mă bucur de familie și de copii, nu vreau să discut despre fotbal”, a răspuns Cristi Borcea.

Prima imagine cu Cristi Borcea şi cei trei copii după eliberarea din închisoare. Ce a postat Valentina Pelinel pe Instagram

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii: Milan (3 ani) și Indira Maria și Rania Maria, născute pe 1 martie 2019.