Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pregătiți să-și mărească familia. Fostul acționar de la Dinamo are deja nouă copii

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii până acum, dar este pregătit să mai facă unul. Planul afaceristului a fost dezvăluit chiar de Valentina Pelinel, alături de care are trei copii.

01 iul. 2022, 11:57
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pregătiți să-și mărească familia. Fostul acționar de la Dinamo are deja nouă copii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea îi au împreună pe Milan și pe gemenele Indira și Rania. Și nu vor să se oprească aici. În curând ar putea să mai auzim de un copil în familia lor.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro.

Citește și Valentina Pelinel, mai sinceră ca niciodată. Cum i s-a schimbat, de fapt, viața de când este cu Cristi Borcea

Cristi Borcea are, cu prima soție, Mihaela, un băiat (Patrick) și pe gemenii Antonia și Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Mai are o fetiță, pe Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. Și pe cei trei copii cu Valentina Pelinel, cu care o relație de opt ani de zile. În total, fostul dinamovist are nouă copii cu patru femei diferite.

Valentina Pelinel, dezvăluiri din viața de familie. Cum e Cristi Borcea ca tată 

Valentina Pelinel a dezvăluit că Cristi Borcea este foarte atent atunci când vine vorba de copiii lui.

„Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață. Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi.

Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, a mai spus Valentina Pelinel.

Citește și Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile: „Ne-am dorit același lucru”