Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile: „Ne-am dorit același lucru”

Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile. Cei doi formează o familie în adevăratul sens al cuvântului. După ce fostul acţionar de la Dinamo a fost eliberat din închisoare, a făcut nuntă cu blondina, care i-a dăruit trei copii.

23 iun. 2022, 15:30
Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile: „Ne-am dorit același lucru”
Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile

Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile. Recent, fostul manechin a surprins pe toată lumea când a declarat că a semnat un contract prenupţial înainte să se căsătoarească şi asta pentru că are sentimente sincere pentru afacerist. Amândoi au fost de acord să rămână fiecare cu bunurile lui, ca să nu existe la un moment dat discuţii pe această temă.

Citeşte şi: Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea: „Eu cred că au avut o viață frumoasă alături de el”

Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.

Orice investiție vine însoțită de riscuri. Nimic nu e safe 100%. Dar și dacă nu riști, nu câștigi. Cred că cel mai important este să te adaptezi și să înveți să pierzi și să mergi înainte, indiferent de obstacol, pentru că doar așa vei ști și să câștigi„, a declarat Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

Cum i s-a schimbat viața de când este cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a povestit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit doamna Borcea și cum a aflat că e însărcinată. „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”, a spus ea.

Fostul model a povestit și cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că urmează să devină din nou tată. „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a mai spus ea.


loading...
Partenerii noștri