Cristi Borcea şi Victor Becali, program inedit în ÎNCHISOARE

Printre pușcăriașii aflați în penitenciarul de la marginea Capitalei sunt și vedetele Cristi Borcea și Victor Becali. Aceştia vor beneficia de un program inedit.

06 dec. 2017, 10:50
Cristi Borcea şi Victor Becali, program inedit în ÎNCHISOARE

Deținuții încarcerați la Penitenciarul Jilava au ocazia să pedaleze în curțile de plimbare.

„Este un program educativ unic, denumit Educație prin sport – Mobilitate penitenciar, ne mișcăm, nu stăm pe loc. Proiectul a fost dezvoltat de penitenciar în colaborare cu Asociația Green Revolution și oferă deținuților care știu sa meargă cu bicicleta posibilitatea să pedaleze zilnic prin curtea pușcăriei, sub atenta supraveghere a angajaților”, a precizat comisarul de penitenciare Cristian Micu, cel care a inițiat acest proiect și a adus bicicletele pentru deținuți.

De ce au respins magistraţii ELIBERAREA lui Cristi Borcea. Motivul este HALUCINANT

Ofițerul de la Jilava s-a trezit fără bicicletele pe care le avea parcate la blocul unde locuiește. Adică, i-au fost furate. După evenimentul nefericit și-a spus că e timpul să aibă și la serviciu o bicicletă. Așa s-a născut proiectul care acum a devenit realitate, scrie Libertatea.

De plimbările cu bicicletele se vor bucura și doi dintre condamnații din „Dosarul Transferurilor”. Cristi Borcea și Victor Becali, ultimii rămași în spatele gratiilor din acest caz care a zguduit lumea fotbalului, vor da și ei din pedale.