Cristi Borcea, surpriză de Dragobete pentru Valentina Pelinel. „Iubiți și bucurați-vă de viață!”

Cristi Borcea (51 de ani) şi-a surprins soția, pe Valentina (40 de ani), cu o escapadă pe litoral, dorind să o impresioneze pe aceasta întrucât știe că este îndrăgostită de mare.

24 feb. 2021, 15:22

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au petrecut de Dragobete la Olimp, pe malul mării. Cei doi s-au plimbat de mână pe plajă şi prin parcul gol de lângă golf.

Cristi Borcea, surpriză de Dragobete pentru Valentina Pelinel

„Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea. Iubiți și bucurați-vă de viață!”, a mărturisit Cristi Borcea pentru Libertatea. Valentina Pelinel a fost entuziasmată de escapada pe Litoral: „Odată ce marea te-a prins în mrejele sale, te ține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna”.

Cristi Borcea, surpriză uriaşă pentru Valentina Pelinel cu ocazia zilei onomastice. „Acum şi pentru totdeauna!” FOTO

Cristi Borcea nu mai este interesat de fotbal, cu toate că, după 12 trofee câștigate cu Dinamo, este îmbiat de suporteri să se întoarcă să salveze clubul. Afaceristul își vede de afacerile personale, alocă o mai mare atenție de ceva vreme agriculturii și industriei hoteliere, pe lângă afacerea cu butelii. Și vara 2021 are de gând s-o petreacă acasă, în România, după ce în sezonul estival precedent a stat mai mult la Olimp, acolo unde deține Palm Beach Hotel.

Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope: „Aseară am dormit 2 ore şi 11 minute”