Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope: „Aseară am dormit 2 ore şi 11 minute”

Cristi Borcea este dependent de substanţe psihotrope. Fostul acţionar dinamovist, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că e dependent de pastile ce se eliberează doar pe bază de rețetă de către medicul psihiatru, deoarece suferă de insomnie.

20 ian. 2021, 10:08
Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope: „Aseară am dormit 2 ore şi 11 minute”
Cristi Borcea este dependent de substanţe psihotrope

Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, afaceristul a fost întrebat câte ore doarme noaptea.

Citeşte şi: Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „Înainte să mă însor cu Alina”

Încă am mari probleme cu somnu. De obicei dorm între trei și șase ore, depinde de pastilă. Nu există seară… primul șoc l-am avut în 1999, când am pierdut campionatul cu Rapid. În trei săptămâni nu am dormit nicio zi. Atunci doctorii de la echipă m-au făcut să adorm cu acupunctură. Nu există o zi în care să nu iau trei – patru medicamente psihotrope.

Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope

În detenție s-a acutizat foarte mult problema cu somnul. Am avut șansa, dar cu Covidul… mi-a trimis nașul Marius Vizer niște doctori din Hong Kong. Eu nu cred în vrăji, dar mi-au făcut 20 de minute pe spate și dormeam câte opt ore la hotel. Mi-au dat două pastile… Au venit și acasă, iar într-o zi am dormit zece ore neîntors. Eu n-am mai făcut sport după Covid, dar când fac iau pastilele la jumătate. Din 2009 nu a fost nicio zi fără să dorm fără medicament psihotrop. De exemplu, aseară am dormit două ore şi unsprezece minute

” a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare

Fostul acţionar dinamovist a povestit că a trecut prin momente grele după ce a fost arestat, iar încă din prima zi când a ajuns la puşcărie, a vrut să îşi ia viaţa. Cel care l-a împiedicat a fost Giovanni Becali.

Citeşte şi: Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Am ajuns la inchisoare pentru ca am fost din lot. Cu noi a vrut sa se dea un exemplu. Eu am fost un detinut ca oricare altul, dar datorita notorietatii am avut si avantaje, si dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni si cu Victor. Nu am avut camera de hotel, banda de fitness…

In prima seara cand m-am dus la Poarta Alba, am vrut sa iau toate medicamentele. Aveam pastile la mine pentru ca am probleme cu somnul. Dar m-a luat Giovanni si m-a scuturat…

M-am dus in baie, nu era apa calda, era un butoi in care trebuia sa te speli, din care aruncai in toalete, iar sub chiuveta era plin de sobolani. Asta a fost primul contact cu puscaria… Toata lumea spunea ca e raiul pe pamant la Poarta Alba. De ce?”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.