Cristi Borcea, chef la piscină cu berbecuţ la proţap în plină pandemie. Imagini fabuloase de la petrecere VIDEO

Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, au organizat un chef de zile mari la ei acasă cu berbecuț la proțap făcut chiar pe marginei piscinei.

22 iun. 2020, 12:47
Cristi Borcea, chef la piscină cu berbecuţ la proţap în plină pandemie. Imagini fabuloase de la petrecere VIDEO

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pare că au uitat de pericolul pandemiei de coronavirus și au pus de un chef de zile mari la ei acasă. Dezvăluirea a fost făcută pentru Wowbiz de George, un cunoscut specialist în prepararea cărnii la proțap pentru vedete. Acesta chiar a filmat pregătirile pentru petrecere.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, motiv de sărbătoare, fiul lor, Milan, împlineşte 4 ani. Imaginea postată pe Internet

Cristi Borcea avea motiv de sărbătoare. În urmă cu puțin timp, Milan, primului copil al afaceristului cu Valentina Pelinel, a împlinit 4 ani. Valentina și Cristi au împreună și două fetițe gemene născute pe 1 martie 2019. Cristi Borcea are, în total, nouă copii.

Valentina Pelinel s-a cununat civil cu Cristi Borcea pe 12 septembrie 2018. Au împreună un b[iat, Milan, care a venit pe lume în 2016. Pe 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. Pe 30 septembrie 2018, cei doi au făcut nunta în Ungaria.