Cristi Borcea, vizitat în închisoare de prima soţie. În ce CONDIŢII stătea acesta în Penitenciarul Poarta Albă

Cristi Borcea a fost vizitat la puşcărie de prima soţie, Mihaela. Nici actuala nevastă, Alina Vidican, nici presupusa amantă Valentina Pelinel n-au venit să-l vadă. Între timp, apar detalii incredibile din ancheta care îl vizează pe Borcea. În închisoarea de la Porta Albă, milionarul plătea un hoţ, un criminal şi un violator ca să-i facă servicii după gratii, informează România TV.

31 ian. 2016, 19:43
Cristi Borcea, vizitat în închisoare de prima soţie. În ce CONDIŢII stătea acesta în Penitenciarul Poarta Albă

Mihaela Borcea şi părinţii lui Cristi Borcea au mers duminică la Penitenciarul Jilava. Mihaela Borcea a venit însoţită cu doi dintre copiii fostului acţionar de la Dinamo. Aceştia nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii.

Citeşte şi SURSE ANCHETĂ: Cristi Borcea, ajutat de un hoţ, un criminal şi un violator să ducă o viaţă de nabab în închisoare

La Penitenciarul Poarta Albă avea o cameră mochetată cu televizor, frigider personal şi acces la telefonul mobil ori de câte ori îşi dorea. Era, de asemenea, protejat de trei dintre deţinuţi, un bărbat condamnat pentru furt, un altul condamnat pentru omor din culpă după ce a accidentat o persoană şi a fugit de la faţa locului şi altul acuzat că ar fi corupt minore şi ar fi încercat să le violeze.

Cristi Borcea beneficiază de privilegii şi la Penitenciarul Jilava. Maşinile cu care s-au deplasat Mihaela Borcea şi părinţii acestuia au reuşit să intre chiar şi în parcarea blocată de bariera penitenciarului.

Citeşte şi Cristi Borcea, cele mai TARI MOMENTE în LIBERTATE. De la „dansul Shakirei” la „Tatăl Autostivuitorul” VIDEO