Cristi Borcea vrea să plece DEFINITIV din România. Unde se poate stabili fostul BOSS al lui DINAMO

Cristi Borcea, 48 de ani, fostul şef al lui Dinamo a anunțat că este pe cale să ia o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său.

07 ian. 2019, 14:12
Cristi Borcea vrea să plece DEFINITIV din România. Unde se poate stabili fostul BOSS al lui DINAMO

Cristi Borcea a declarat că ia în calcul să plece din țară. cele mai probabile destinaţii sunt Budapesta şi Viena, oraşe în care locuieşte şi naşul său, Marius Vizer.

„Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea, ironizat de Ilie Năstase. Replică DEMENŢIALĂ a fostului nr. 1 ATP

Cristi Borcea are 7 copii făcuți cu 4 femei, dar în curând va crește numărul urmașilor la 9, Valentina Pelinel fiind însărcinatăp cu gemeni!

Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, micuțul Milan Cristian.