Veste URIAŞĂ primită după gratii de CRISTI BORCEA

Cristi Borcea a primit veşti bune din America. Uraganul Irma a devastat zona Miami (Florida), dar apartamentul în care locuiesc fosta sa soţie, Alina Vidican, şi cei doi copii, securizat anterior împotriva furtunii cumplite, a fost neatins.

21 sept. 2017, 07:26
Veste URIAŞĂ primită după gratii de CRISTI BORCEA

Alina Vidican și cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea au fost, în toată această perioadă, în deplină siguranță, iar acum, odată întorși acasă, au constatat și faptul că nu au suferit pierderi materiale semnificative.

Alina Vidican se întoarce fericită la Miami. Ce a obţinut de la Cristi Borcea, fără ştirea Valentinei Pelinel

Uraganul a lovit cu putere zona de coastă a Peninsulei Florida. Pornit ca un ciclon tropical apărut deasupra Atlanticului în septembrie 2017, cel mai intens din anteriorii 10 ani, el a ajuns la coasta Floridei ca uragan de categoria 5. În total, în toate țările lovite, uraganul a produs pagube de peste 30 de miliarde de dolari.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de cinci ani. Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei şase ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.