Cristi Borcea tremură de FRICĂ! Uite ce i se pregăteşte fostului boss de la Dinamo la ÎNCHISOARE

Cristi Borcea are emoţii mari, după ce condițiile în care își va executa noua condamnare cu închisoare sunt puse sub semnul întrebării.

21 mart. 2019, 18:33
Cristi Borcea tremură de FRICĂ! Uite ce i se pregăteşte fostului boss de la Dinamo la ÎNCHISOARE

Cristi Borcea a fost condamnat definitiv la cinci ani în dosarul retrocedărilor ilegale şi a fost încarcerat, în februarie, la Penitenciarul Rahova, pentru perioada de carantină. Ajuns după gratii, omul de afaceri a ajuns la spital, după ce a acuzat noi probleme de sănătate, mai ales că afecțiunea sa la inimă este cunoscută.

Cristi Borcea a primit veşti proaste la ÎNCHISOARE. Cum a ajuns tatăl afaceristului să aibă DOSAR PENAL

Deși momentan se bucură de condiții bune, odată cu externarea, Cristi Borcea ar urma să fie încarcerat „la geamuri mici”, cum se spune în limbajul deținuților, adică în regim închis, specific persoanelor periculoase, care au condamnări mari. Acolo, ar urma să stea cu ușa celulei închisă, iar dreptul la telefon și alte activități mult restricționate.

Singura șansă a fostului finanțator dinamovist este ca, până la externare, instanţa să îi scadă perioada deja executată în „Dosarul Transferurilor”, după contopirea pedepselor, și să-i reducă perioada de detenție la numai câteva luni. Așa, ar fi mutat direct la Jilava, în regim deschis, de unde ar putea face inclusiv cererea de eliberare condiționată.