Cristi Brancu, noi dezvăluiri despre iubitul Biancăi Drăguşanu. „Tristan Tate este un paravan”

Cristi Brancu a vorbit din nou despre ce se petrece în interiorul cuplului Bianca Drăgușanu-Tristan Tate.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 17:58

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a realizat un nou material video pe canalul său de Youtube, în care a discutat din nou despre Bianca drăgușanu și actualul ei iubit, Tristan tate.  Moderatorul de la Antena Stars a afirmat că Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu Tristan Tate.

“Până la urmă, Tristan Tate este un paravan. Cineva este cumva în spate.  Tristan Tate este folosit, e foarte bun de distracție, de pansament după o căsnicie care cumva trena pentru că fiecare avea treaba lui și  în acel moment Tristan Tate părea aventura sau povestea absolut extraordinară pe care să o merite. Ce ne facem însă că Tristan Tate nu îi dădea satisfacția și siguranța pe care ea și-o dorește. pentru că trebuie să înțelegeți ceva despre trecutul și copilăria Biancăi Drăgușanu. O copilărie în care ea a căutat cu disperare iubirea supremă din partea unui tată care nu a putut să i-o dea așa cum ea și-a dorit. Și a căutat iubirea supremă, a căutat să fie iubită de toată lumea, să fie  iubită de câte ori se poate de toți bărbații pe care i-a întâlnit în viața ei și dacă unul nu o iubea, efectiv, ajungea să îl deteste. A reușit până acum să-i cucerească pe toți.

Ei bine, a avut trei zile de discuții și discuții destul de neplăcute, în contradictoriu, după sursele noastre, încercând să-l convingă pe Tristan Tate să spună în public, pentru că asta e boala ei – important e să se spună în public, că este femeia vieții lui. Ori omul, vagabond de oraș, a fost în Londra, bătăuș, un băiat simpatic, pentru că are umor, cu mitocăniile lui despre care am mai vorbit,….. Forându-l pe Tristan Tate să dea și să spună că o iubește, ori omul nu se lăsa foarte dus, se pare că există o schimbare de scenariu în ceea ce-și dorește Bianca Drăgușanu. Mai mult, ea a simțit, chiar și din mesajele voastre, că imaginea pe care a avut-o pe vremuri și de care, din păcate nu va scăpa niciodată, pentru că trecutul te prinde întotdeauna din urmă, e mai bine să ți-l asumi, mai bine să recunoști că ai făcut mai multe lucruri în viața ta, multe dintre ele neplăcute… pentru că păcatul mărturisit e pe jumătate iertat, decât să crezi tot timpul că vei spăla aceste lucruri.

Ea a reușit să spele acest trecut și stând liniștită lângă Victor Slav, un băiat care nu are mulți bani, dar care o iubea și cu care a făcut un copil, părea să fie scăparea definitivă sau pentru mai multă vreme pentru drumul ei. pentru că Victor nu era un om cu bani, era un om care o iubea, un cuplu frumos, pentru că ea este aspectuoasă, el este arătos. Însă, acum, a apărut lângă un bad boy și lumea a spus: “Deci fata tot pa…..ă cum știm noi este”. Asta pe ea o turbează. A încercat să se joace cu Tristan Tate până când să iasă, dar acum, însă, ea, din câte avem infomații, chiar își dorește  în acest moment să se căsătorească cu Tristan Tate. Și-l înnoadă pe om și îl face pentru că femeia știe să facă lucruri din punct de vedere al cuceririi unei redute. Omul în acest moment este împachetat, este înnebunit după ea. Întrebarea este dacă el va accepta să fie căsătorit., ceea ce nu-și putea imagina. Bianca Drăgușanu este în stare de lucrul ăsta. Ea își dorește atât de mult să fie iubită și să spună lumea: “Uite, de fapt ea a vrut să se căsătorească cu Tristan”, încât este în stare să se căsătorescă, mai încolo s-ar putea să divorțeze, pentru că s-ar putea să apară altceva.

Pentru că ea își dorește în continuare ca Victor cumva să o aștepte undeva și să sufere foarte tare pentru ea și el să îi spună: “Eu te iubesc, te aștept”, numai că Victor a început să dea semne de oboseală și a început să se uite și în altă parte. Că doar n-o fi săracul sfânt și o să o aștepte acuma mereu…”, a afirmat Cristi Brancu. 

“În acest moment, sunt toate șansele să joace până la capăt idea cu căsătoria, dar nu m-ar mira să constatăm, peste câțiva ani de zile, că recordul de căsătorii al lui Marcel Toader să fie bătut de o Bianca Drăgușanu…

…Va căuta o efigie a unui bărbat ca un fel de umbră a tatălui, care nu i-a dat iubire atâta cât și-a dorit ea din momentul în care ea a considerat că ea trebuie să fie singura femeie și supremația iubirii  în sufletul tatălui. A tot căutat imaginea și a tot căutat iubirea”, a mai spus prezentatorul de televiziune.