Cristi Chivu, prima reacţie despre revenirea la Inter

Cristi Chivu, 35 de ani, a vorbit, marţi, în Gazzetta dello Sport, despre o posibilă revenire la clubul italian, în staff-ul noului antrenor, Frank De Boer.

09 aug. 2016, 18:15
Cristi Chivu, prima reacţie despre revenirea la Inter

Frank De Boer i-a luat locul lui Roberto Mancini pe banca lui Inter, după ce italianul a ales să demisioneze, fiind nemulţumit de achiziţiile făcute de conducere, iar presa din Italia a scris, în ultimele zile, despre o posibilă cooptare a lui Cristi Chivu în staff-ul antrenorului olandez. Fostul fundaş al clubului de pe Giuseppe Meazza a vorbit pentru prima dată despre această posibilitate.

„Îl ştiu bine pe Frank, dar pâna acum nu am vorbit cu nimeni. Pentru moment sunt în Spania, în vacanţă, alături de familie, şi mi-e bine aşa. Eu la Inter? Dacă mă cheamă… Urmăresc mereu Interul, dar nu-mi place să comentez din exterior ce se întâmplă în cadrul clubului”, a spus Chivu pentru Gazzetta dello Sport.

Chivu a renunţat la fotbal în urma cu doi ani, după ce o luxaţie la un deget de la piciorul drept i-a făcut imposibilă continuarea la nivel profesionist. Fundasul a decis să se retraga dupa ce nu s-a refăcut complet în urma unei accidentări suferite în august 2012, la o partidă cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.