Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin momente tulburi: „Am ajuns la spital, nici nu puteam să stau să lucrez”

Cristi din Banat a renunțat de mult la a mai cânta, iar de 17 ani locuiește în Spania, unde a început o viață nouă. Cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină” trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate.

10 nov. 2023, 13:18
Cristi din Banat, cântărețul hit-ului „Ca o apă cristalină”, trece prin momente tulburi: „Am ajuns la spital, nici nu puteam să stau să lucrez”
Cristi din Banat trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate

Cristi din Banat, în vârstă de 41 de ani, era celebru în România în urmă cu câțiva ani, atunci când a lansa piesa „Ca o apă cristalină”, piesa care avea să devină foare cunoscută. De ceva timp a decis să renunțe la celebritate și să-și vadă de viață în Spania, unde locuiește de 17 ani.

Ultimul an a fost unul dificil pentru artist, asta pentru s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, care l-au făcut să nu mai poată lucra fizic, ci să fie nevoit să lucreze online la magazinul pe care îl deține.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Cristi din Banat, după ce a făcut furori pe internet cu piesa „Ca o apă cristalină”

Cristi din Banat a dezvăluit că s-a confruntat cu dureri mari la coloană, a ajuns la spital și a trebuit să facă mai multe investigații pentru a afla care este, de fapt, problema. Acesta și-a făcut deja programare pentru RMN, dar lista de așteptare este foarte lungă.

„Am avut și eu probleme de sănătate foarte grave, aveam blocaj la coloană și tot așa. Am ajuns la spital, eu nici nu puteam să stau să lucrez că mă durea foarte tare, eu am un magazin online și lucrez online, că fizic nu pot deocamdată. Am un tratament pentru spate, dar încă nu mi-am revenit. Aștept să-mi fac un RMN să văd exact ce problemă am, însă durează ceva până când ești programat. Eu mi-am făcut și asigurare privată prin medic privat și o să merg, că e gravă treaba, nu e de glumă”, a spus Cristi din Banat pentru Spynews.ro.

Citește și: Transformare şocantă a lui Cristi din Banat! Cu ce se ocupă şi cum arată acum interpretul piesei „Ca o apă cristalină” FOTO

Situația este cu atât mai complicată, întrucât și mama sa are probleme serioase de sănătate, iar anul trecut artistul se temea că o va pierde pe cea care i-a dat viață. Cu toate astea, în ultimele luni lucrurile s-au ameliorat, dar au apărut alte probleme.

Acum mama lui Cristi din Banat ar avea probleme cu stomacul, dar cântărețul speră că femeia se va pune rapid pe picioare și va trece peste această cumpănă.

„A fost mai bine o perioadă și văd că iar încep problemele de sănătate, dar sperăm să fie totul ok. Se simțea foarte rău, avea probleme cu anemia, i-au băgat sânge în corp, după care i-au găsit virus D, B, C. A făcut toate tratamentele, dar încă mai avem să facem analize, să vedem ce și cum. Are probleme grave cu stomacul, tot investigăm”, a mai spus artistul.