Cristi din Banat, DEZVĂLUIREA momentului despre noua sa RELAŢIE cu un sportiv de la Steaua

Cristi din Banat este un nou personaj celebru din showbiz-ul autohton. Dacă a devenit cunoscut în urma lansării primei melodii, "Ca o apă cristalină", dar şi a scandalurilor sexuale în care a fost implicat, Cristi din Banat revine în atenţia tuturor cu noi declaraţii incendiare despre viaţa sa. Mai exact, Cristi din Banat a recunoscut că un sportiv de la Clubul Steaua i-a făcut o declaraţie de dragoste, dar şi o propunere indecentă.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 10:42

Cristi din Banat nu doar că se bucură de o mare notorietate de când şi-a lansat prima melodie, dar este şi o persoană foarte dorită. Dacă fie a speculat că are o relaţie cu cineva cunoscut sau dacă fie a recunoscut că este adeptul unor relaţii conconformiste, Cristi din Banat cu fiecare apariţie a sa atrage atenţia tuturor.

Cristi Prunaru, pe numele său adevărat, a uitat de incidentul cu jurnalistul de la SpyNews, care l-a demascat că este homosexual şi a reînceput să revină la vechiurile obiceiuri. Recent, Cristi din Banat a recunoscut că un sportiv de la Clubul Steaua i-a mărturisit pe Facebook că îşi doreşte să aibă o relaţie cu acesta. Dacă a acceptat sau nu, rămâne de văzut, deoarece momentan artistul nu vrea să divulge prea multe detalii despre acest subiect.

„Te iubesc! Eşti pentru mine cel mai frumos din lumea asta mare! Vrei să fim împreună?”, a fost mesajul sportivului de la Steaua pentru Cristi din Banat.

Citeşte şi  Cristi din Banat, amănunte picante din noaptea nunţii. „Am făcut sex, dar a fost un chin….” FOTO