Cristi din Banat va da în judecată Antena 3 pentru calomnie: „Cum pot să spună că nu m-ar lua să cânt nici la un avort”

Cristi din Banat ameninţă că va da în judecată postul Antena 3, după ce în cadrul unei emisiuni a fost criticat.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 10:37
Cristi din Banat va da în judecată Antena 3 pentru calomnie: „Cum pot să spună că nu m-ar lua să cânt nici la un avort”

Cristi din Banat, care actualmente trăieşte în Spania, este extrem de supărat pe realizatorii unei emisiuni marca Antena 3. Şi totul, din cauza moderatoarei care l-a numit penibil şi care a subliniat că nu l-ar invita să cânte nici la un avort, informează WoWBiz.ro.

Pentru că situaţia nu îi este deloc favorabilă, Cristi din Banat s-a consultat şi cu câţiva avocaţi, care i-au recomandat să dea în judecată postul, deoarece rezultatul va fi unul extrem de consistent, dacă ne referim la daunele morale, în valoare de sute de lei.

„Nu vreau să fac bani pe scandaluri şi dacă am făcut vreodată vreun bănuţ l-am făcut pe materialele mele, pe imaginea mea, pe muzica mea şi pe creaţia mea.

Cum poate cineva să te dea la o televiziune, să-ţi denigreze imaginea, fără să fii de acord cu acest lucru? Fără să te sune… O poză de-a mea nu poate să apara pe un post de televizune dacă eu nu vreau. Dacă vreau să dau pe cineva în judecată, pot s-o fac. Nu l-am dat pe Mircea Badea dar mi se pare că va urma această doamnă care prezintă acest material. Cum poţi să spui unui om că este penibil. Un om care nu a făcut nici o crimă, nu a omorât nici un caine…

Am vorbit cu avocaţi şi sunt foarte bine informaţi. Pot căştiga foarte mulţi bani din urma acestui material. Doamna asta spune că nu m-ar lua la cântări nici la un avort! Eu sunt o persoană penibilă, iar ea o doamnă, cu multă şcoală şi facultate!? Ea nu e penibilă să vorbească de avort la ora 18.15, erau copii care se uitau..”, a spus Cristi din Banat.

Citeşte şi  BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII. Cristi din Banat s-a CĂSĂTORIT cu Rafaelo – FOTO