INSULA IUBIRII Cristi, fostul iubit al Deei, asaltat de admiratoare. Deea a făcut sex cu ispita Tomi în direct

INSULA IUBIRII. Dacă în edițiile trecute i s-au cam înecat corăbiile atunci când a văzut că Deea l-a dat uitării, soarele pare să iasă pe strada lui Cristi duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului "Temptation Island–Insula iubirii", difuzat de Antena 1.

05 iun. 2015, 07:52

INSULA IUBIRII. Încurajate de noul statut al bărbatului, acela de proaspăt burlac, ispitele încep să-și concentreze atenția asupra lui rând pe rând, scrie a1.ro. Bătălia cea mai mare se dă totuși între Ana, cea care petrece foarte mult timp stând de vorbă cu el, dovedindu-se un ajutor de nădejde în depășirea stărilor proaste, și Andreea, noua ispită, care mizează pe momentul de intimitate din jacuzzi pe care ea și Cristi l-au avut deja.

Citeşte şi Scene fierbinţi la „Insula Iubirii”: Unul dintre concurenţi îşi cere iubita în căsătorie

„Amândouă luptăm cot la cot. Să vedem ce-o să iasă”, afirmă Andreea, sigură pe ea. Din bărbatul înșelat și părăsit, Cristi devine un trofeu râvnit de cel puțin două dintre cele mai frumoase femei de pe insulă. Cu toate că a pierdut iubirea Deei, devine tot mai clar pentru el că poate avea o șansă la fericire la brațul unei ispite.