Cristi Minculescu: Am plecat definitiv în Germania. M-a învins realitatea românească

Cristi Minculescu a anunţat, luni, la Rock FM, că s-a stabilit definitiv în Germania, unde are un nou proiect muzical, cu trupa Lotus. Fostul solist de la Iris a ţinut să precizeze că nu a părăsit formaţia din cauza neînţelegerilor cu colegii, ci din cauza "aşa-zisului showbiz" din România.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 12:06
Cristi Minculescu: Am plecat definitiv în Germania. M-a învins realitatea românească

Iris a fost o etapă foarte importantă din viaţa mea. Aş vrea să lămuresc că «meciul» nu a fost cu băieţii, ci că pe mine m-a învins realitatea românească şi aşa-zisul showbiz, care, de fapt, nu există„, a spus Cristi Minculescu, la Rock FM.

Fostul solist al trupei Iris a vorbit despre Lotus, trupa cu care va cânta în Germania, dar cu care va veni în turneu şi în România. „Colegii sunt foarte buni instrumentişti, toţi profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat şi bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul. Teoretic, se anunţă vremuri frumoase. Sperăm să se şi materializeze. Piese noi sunt vreo şapte, în engleză, bineînţeles”.

CITEŞTE ŞI: Cristi Minculescu şi foştii colegi de la Iris au rupt definitiv relaţiile

Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici – şi separat, şi cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania„, a mai spus Minculescu.

Artistul a vorbit despre turneul unplugged pe care îl va face în România cu Lotus şi despre piesele pe care le va cânta: „Piesele au fost alese în funcţie de simpatiile mele din rock-ul mondial. M-am bucurat mult pentru că am cam fost gând la gând cu bucurie cu Judy, chitaristul. Trebuie definitivate piesele noi pe care le aveau deja. Am participat şi eu la trei, care au apărut ulterior. E una foarte frumoasă, a basistului, se cheamă Kingdom of Dreams. E cu violoncel, cu harpă”.