Cristi Minculescu apare în Dosarul Transferurilor. Vezi cum a ajuns să fie implicat

Solistul Cristi Minculescu a ajuns să fie implicat în Dosarul Transferurilor în urma unei gafe a jurnaliştilor de la Sports Illustrated.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 06:20

În fotografia ce însoţeşte articolul despre condamnările din Dosarul Transferurilor din fotbalul românesc pe site-ul Sports Illustrated apare nimeni altul decât fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul impresarilor şi finanţatorilor din fotbal a stârnit interes şi pentru presa străină care a prezentat corect informaţiile, dar nu a reuşit să facă acelaşi lucru şi cu imaginea celor implicaţi.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat luni la închisoare pe toţi cei 8 inculpaţi în Dosarul Transferurilor. Cele mai grele pedepse le-au primit impresarii Victor şi Ioan Becali, condamnaţi la 8 şi, respectiv, 7 ani de închisoare, cu executare. De asemenea, fost preşedinte executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a primit 7 ani de închisoare, cu executare. Au mai primit pedepse cu suspendare Gică Popescu şi MM Stoica. Deciziile pot fi atacate cu recurs.