Cristi Minculescu neagă o presupusă revenire în trupa Iris

Cristi Minculescu neagă zvonurile potrivit cărora ar reveni la Iris şi spune că lucrează la noi proiecte alături de Nuţu Olteanu, având în discuţii un turneu în Statele Unite ale Americii, informează un comunicat al Fundaţiei Culturale Phoenix.

10 iul. 2014, 07:55
Cristi Minculescu neagă o presupusă revenire în trupa Iris

„Mă simt foarte bine cu proiectele mele. Chiar zilele acestea mă aflu în România şi voi înregistra vocile pentru cel puţin două piese noi, care urmează a fi incluse pe discul pe care îl pregătesc împreună cu Nuţu Olteanu şi cu ceilalţi doi colegi din Suedia care fac parte din grupul nostru: Ken Sundberg şi Anders Diephuis”, declară Cristi Minculescu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Trupa Iris are un nou solist

Artistul adaugă că după aceste înregistrări va pleca în Germania, unde cântă cu Judy Seutter şi Boris Rusakov într-un club de jazz din Regensburg.

„E un proiect personal, care nu afectează în niciun fel activitatea de bază în care sunt angrenat alături de Nuţu (Olteanu – n.r.). În luna august voi reveni în România pentru o nouă serie de concerte iar pentru toamnă avem în discuţie un lung turneu în Statele Unite ale Americii şi Canada. Apoi, iarăşi în ţară, pentru alte concerte şi aşa mai departe”, anunţă artistul.

Citeşte şi Cristi Minculescu şi Compact luptă împotriva drogurilor

Minculescu neagă orice viitoare revenire în trupa Iris. „Nici vorbă de revenire la Iris. Dacă e vorba de o revenire, cred că pot spune că eu am revenit, de fapt, alături de Nuţu, care este cel care mi-a întins o mână când am intrat în Iris, acum a fost rândul meu să îl invit să cântăm, sunt foarte mulţumit să cânt din nou împreună cu el şi, dacă va fi vreodată ocazia de a mai cânta cu foştii colegi, probabil că o voi face împreună cu el şi nu va fi decât într-o ocazie specială, fie ea aniversară sau nu, dar va fi o întâmplare irepetabilă”, precizează Minculescu.