Cristi Mocanu, atac dur la Guvern şi Preşedinte: Ar trebui să fie anchetaţi şi judecaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor!

Jurnalistul Cristi Mocanu vine cu un atac dur la adresa Guvernului. Acesta spune că Iohannis şi Orban ar trebui să fie ancheaţi şi judecaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 16:29
Cristi Mocanu, atac dur la Guvern şi Preşedinte: Ar trebui să fie anchetaţi şi judecaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor!

„Eu cred ca Iohannis si Orban trebuie anchetati si judecati pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Cind Franta si Germania se inchid, cei doi continua sa sustina alegerile in decembrie. Orban este penibil comparind Romania cu SUA. Spune el ca America, tara cea mai afectata, isi va desfasura alegerile, ca altfel se duce de ripa democratia. Ce nu spune Orban e ca zeci de milioane de americani au votat prin posta!, ceea ce Orban nu e capabil sa le asigure romanilor.

Sa ne uitam la cifre. Franta are 50000 de cazuri/zi. Este de 3,5 ori mai mare decit Romania, asta ar inseamna 14000 de cazuri noi in Romania. Numai ca Franta face de doua ori mai multe teste decit Romania pe zi. Impartiti asadar acel 14000 la 2 si o sa gasiti acel 7000 la care Romania a ajuns. Situatia medicala din Romania este identica cu cea din Franta. Conditiile sunt mult diferite.

Unii isi protejeaza cetatenii, altii, romanii adica, isi trimit oamenii la coada, la vot. Macron si Merkel ies si spun- „e dur”. Iohannis iese si spune – „alegerile trebuie sa aiba loc in decembrie”. Daca il judecati pe Iliescu pentru Decembrie ’89, daca lucrurile ramin asa, ginditi-va si la Iohannis pentru decembrie 2020.”, a declarat jurnalistul pe contul personal de Facebook.

Victor Ponta şi Marcel Ciolacu cer şi ei amânarea alegerilor parlamentare

Victor Ponta a susţinut în nenumărate rânduri că se impune amânarea alegerilor locale, întrucât riscul ca persoanele implicate în organizarea acestora să se infecteze cu noul coronavirus este foarte mare. Şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, doreşte această măsură.

În România, numărul cazurilor de coronavirus a trecut de 6.000 de infectări pe zi.