Cristi şi Alina Borcea şi-au botezat copilul. Gigi Becali şi soţia lui au fost naşi VIDEO

Botez în familia Borcea. Fostul finanţator al clubului Dinamo şi soţia lui, Alina, l-au botezat duminică pe băieţelul lor de trei luni. Naşi au fost Gigi Becali şi soţia lui. Botezul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Otopeni, unde a fost organizată şi nunta soţilor Borcea.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 08:15
Cristi şi Alina Borcea şi-au botezat copilul. Gigi Becali şi soţia lui au fost naşi VIDEO

„Sunt obişnuit să botez. Eu nu cumpăr cadouri. Nevastă-mea se ocupă de astea. Bărbaţii muncesc şi femeile cumpără cadouri. Soţia a fost pe la Paris, i-a adus cadou de la Paris, de câteva mii de euro. Îmi place că s-au gândit să pună şi numele meu, George. Nu pot să îi urez decât noroc să aibă şi sănătate. Moştenire va primi, că părinţii lui se ocupă să îi lase”, a declarat Gigi Becali înaintea botezului.

Potrivit România TV, după creştinarea micuţului, familia Borcea, naşii Luminiţa şi George Becali, dar şi invitaţii lor vor petrece la un restaurant din Otopeni, acelaşi unde Cristi şi Alina au făcut nunta.

Aproximativ 70 de persoane sunt aşteptate, acestea fiind doar rude şi apropiaţi. Nu au fost invitaţi jucători de fotbal nici de la Steaua, nici de la Dinamo. Tacâmul costă în jur de 200 de euro.