Cristi Tănase a sărit la bătaie cu membrii clanului Caran. Scandal uriaş într-un local de fiţe din Bucureşti

Cristi Tănase, fără contract după ce a fost pus pe liber în vară de FC Argeş, a provocat un scandal imens într-un local de lux din nordul Capitalei. Fostul căpitan al celor de la FCSB s-a luat la harță cu mai mulți interlopi din temutul clan Caran şi riscă să aibă probleme mari nu doar cu legea!

16 ian. 2023, 23:36
Cristi Tănase a sărit la bătaie cu membrii clanului Caran. Scandal uriaş într-un local de fiţe din Bucureşti
Cristi Tănase a sărit la bătaie cu membrii clanului Caran. Scandal uriaş într-un local de fiţe din Bucureşti

Cristi Tănase a sărit la bătaie cu membrii clanului Caran. Mai mulți martori ar fi declarat că l-au văzut pe Cristi Tănase singur la restaurant, în timp ce consuma mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, acesta s-a luat la harţă cu mai mulţi clienţi şi ar fi aruncat cu un scaun în direcţia acestora, scrie Gândul. Mai mulți martori ar fi declarat că l-au văzut pe Cristi Tănase singur la restaurant, în timp ce consuma mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, acesta s-a luat la harţă cu mai mulţi clienţi şi ar fi aruncat cu un scaun în direcţia acestora.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. „Fratele meu!” FOTO

Agenții de pază din local au intervenit prompt și au aplanat disputa, chiar înainte ca interlopii să apuce să își facă singuri dreptate. Cei prezenți la fața locului au declarat că atât Cristi Tănase, cât și ceilalți bărbați au fost evacuați din restaurant. Clienţii cu care s-a certat Tănase ar fi foarte apropiați de frații Aurel și Costel Răducan, liderii clanului Caran, una dintre cele mai temute grupări din Capitală şi care, în ultimii ani, și-a stabilit cartierul general la restaurantele de lux din zona Herăstrău.

Citeşte şi: Apariţie de senzaţie la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru: interlopul s-a fotografiat cu Tzancă Uraganu şi unul dintre cei mai mari antrenori români VIDEO

Cristi Tănase a dat lovitura carierei în 2009, atunci când a fost transferat de Gigi Becali de la FC Argeș la FCSB în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro. „Dodel” a strâns 230 de meciuri la roș-albaștri, în două perioade diferite (2009 – 2015 și februarie 2018 – iulie 2018), timp în care a marcat 30 de goluri și a oferit 48 de pase decisive. În întreaga sa carieră, Cristi Tănase a câștigat șapte trofee, toate cu FCSB: Liga 1 (2013, 2014, 2015), Cupa României (2011, 2015), Cupa Ligii (2015) și Supercupa României (2014).