Apariţie de senzaţie la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru: interlopul s-a fotografiat cu Tzancă Uraganu şi unul dintre cei mai mari antrenori români VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, Nuţu Cămătaru, a fost joi amfitrion la nunta fiului său, cunoscut ca Nuţulică, la care au participat numeroase staruri din showbizul românesc, dar şi personalităţi din lumea sportului, cum ar fi antrenorul lui Sharjah FC, Cosmin Olăroiu.

30 iun. 2022, 23:45
Apariţie de senzaţie la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru: interlopul s-a fotografiat cu Tzancă Uraganu şi unul dintre cei mai mari antrenori români VIDEO

Nuţu Cămătaru nu s-a uitat la bani şi a adus cei mai mari lăutari şi manelişti din România pentru a încânta invitaţii la nunta fiului său, cap de afiş fiind Tzancă Urganu, cu care s-a şi fotografiat, alături de Cosmin Olăroiu. Printre invitaţi s-a aflat şi Codin Maticiuc, cel care a scris cartea biografică a lui Nuţu, numită „Îmblânzitorul de fraieri”.

Olăroiu a mai apărut în ipostaze alături de maneliști, printre acestea fiind și în clipul manelei hit „Steaua e numai una”, interpretată de Copilu’ de Aur, din anul 2006, când Steaua (actuală FCSB), al cărei antrenor era pe acea vreme, a luat titlul de campioană.

De asemenea, în 2021, de ziua sa, Cosmin Olăroiu a dat o petrecere uriașă la un restaurant din Herăstrău, la care au cântat alți trei maneliști cunoscuți: Florin Salam, Elis Armeanca și Vali Vijelie, după cum dezvăluia la acea vreme ProSport.

@dj.iulian #nutucamataru #tzancauraganu #nutulica #5pasidebine #viral #foryou ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Citeşte şi: VIDEO. Ireal! Ce a făcut Viorica de la Clejani imediat după ce Margherita a fost condamnată definitiv

Chiar dacă asocierea dintre Cosmin Olăroiu și Tzancă Uraganu nu poate părea surprinzătoare, antrenorul fiind un entuziast al genului muzical pe care îl reprezentă cântărețul, apariția antrenorului alături de interlopul Nuțu Cămătaru poate stârni curiozitate.

@dj.iulian #nutucamataru #tzancauraganu #nutulicabalint #foryou #viral #5pasidebine ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

După ce pandemia i-a stricat planurile și a trebuit să amâne nunta cu iubita sa, astăzi a venit ziua cea mare pentru fiul lui Nuţu Cămătaru, iar Nuțulică s-a căsătorit cu Ada, iubita sa și mama copilului său.

Evenimentul a avut loc la vila fiului cel mare al lui Nuțu Cămătaru locuiește, unde şi-a făcut apariţia şi Florin Salam care i-a încântat cu vocea sa pe cei prezenți și pregătiți de marea petrecere.

@dj.iulian ##5pasidebine #nutulicabalint #nutucamataru #tzancauraganu #marymar #foryou #viral ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Potrivit surselor apropiate cuplului, cununia religioasă s-a desfășurat la Biserica Șerban Vodă, iar noaptea petrecerea se va încinge la localul care îi aparține familiei lui Gabi Bădălău, în Bolintin Vale.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Gestul făcut în memoria regretatului artist


loading...