Cristi Tănase este DISPERAT. Cum a fost surprins fotbalistul FOTO

Cristi Tănase, fostul decar al celor de la Steaua, are probleme grave. Deşi nu a realizat mare lucru în Turcia, la Sivasspor, Dodel a ajuns pe mâna doctorilor.

24 iun. 2016, 09:25

Cristi Tănase s-a dus la tratament, la clinica medicului Pompiliu Popescu. Pentru că petrecerile din ultima vreme l-au făcut să-şi piardă capul, Dodel s-a dus cu buzunarele goale la fostul doctor al echipei naţionale. Aflat într-o situaţie jenantă, cu cardul în mână, fotbalistul piteştean a ieşit val vârteş de la clinică şi s-a oprit direct la bancă. Tănase a intrat ca un star în sediul băncii şi a ieşit ca un om de rând. Dodel a fost pus de angajaţii instituţiei să aştepte la coadă. După câteva minute de stat în soare, jucătorul a cedat nervos. Tănase a mers la un bancomat şi a scos un teanc de bani, scroe SpyNews.

Cu bancnotele în mână, celebrul petrăcăreţ al fotbalului românesc a revenit la clinică. Tănase a plecat cu zâmbetul pe buze şi cu câteva pungi pline cu medicamente, semn că problemele sale medicale şi-au găsit rezolvarea.