Cristian Boca, marele perdant al show-ului culinar Chefi la cuţite 2020, mesaj emoţionant după eliminare: „Cel de Sus a ales pentru mine dintr-un motiv pe care probabil îl voi afla pe viitor”

Cristian Boca a fost eliminat din cooking-show-ul Chefi la cuţite 2020 în semifinale. Tânărul de 25 de ani a declarat că eliminarea l-a luat prin surprindere, pentru că a pus multă pasiune în fiecare farfurie pregătită şi crezut până în ultima clipă că, dacă îşi doreşte cu adevărat să câştige, va câştiga.

16 dec. 2020, 18:22
Cristian Boca, marele perdant al show-ului culinar Chefi la cuţite 2020, mesaj emoţionant după eliminare: „Cel de Sus a ales pentru mine dintr-un motiv pe care probabil îl voi afla pe viitor”
Cristian Boca Chefi la cuţite 2020

Cristian Boca a dat dovadă, în fiecare ediţie a show-ului Chefi la cuţite 2020, de multă ambiţie şi talent. Atât chefii, cât şi colegii lui i-au apreciat implicarea şi pasiunea, calităţi care i-au adus şi o amuletă.

Cristian a mărturisit, într-un mesaj pe Instagram, că eliminarea l-a luat prin suprindere. Concurentul, care a lucrat în restaurantul lui Jamie Oliver, a recunoscut că a fost extrem de afectat de decizia juraţilor şi foarte dezamăgit întrucât şi-a dorit mult să câştige.

Citeste si Roxana Blenche, câştigător Chefi la cuţite 2020, mesaj pe Facebook înaintea finalei Chefi la cuţite

Dacă aș spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciună. Am crezut în finală până în ultima clipă. Din momentul în care am intrat în platoul „Chefi la cuțite” mi-am promis că voi da tot ce am mai bun din mine și așa am și făcut. Fiecare farfurie a fost preparată cu pasiune și multă dedicație. Am crezut întotdeauna că dacă îți dorești ceva foarte mult, poți obține acel ceva cu multă muncă și pasiune. De data asta cred că a ales Cel de sus pentru mine dintr-un motiv anume pe care probabil îl voi afla pe viitor.

Poate nu am câștigat titlul, dar am câștigat mult mai mult de atât și vreau să vă mulțumesc pentru asta. Am fost înconjurat de oameni minunați încă de la bun început! Atâtea mesaje de încurajare nu am primit niciodată și probabil nici nu voi mai primi.

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Maria Şandru, marea surpriză a sezonului 8. Ce poveste de viaţă are cea mai controversată concurentă

Am intrat în acest concurs cu intenția de a rămâne fidel felului meu de a fi, și de a nu părea nici mai mult nici mai puțin decât cine sunt eu cu adevărat. Am câștigat inimile voastre și pentru mine nu există un câștig mai mare!

Vă mulțumesc din tot sufletul pentru absolut tot! Sunt foarte recunoscător! Vă iubesc!„, a scris Cristian pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristian Boca (@bocacristian1)